untuk kesekian kalinya…

21 09 2005

dah lama tak tulis menatang blog nih… well, tak byk benda berlaku lately… tp seperti biasa, semakin ramai orang di sekitar aku mengalami ‘satu’ masalah yg sama… well, aku faham… kesian sgt.. pedih rasanya coz aku pun pernah rasa gak… tp nak wat mcm mana… putaran kehidupan..

hidup aku mcm biasa gak.. well, infact getting better… sejak peristiwa time cuti mid-term arituh, mcm2 gak benda best yg berlaku… at least aku tak bosan.. cumer boring sket.. lama tak mock debate.. rindu plak… huhuhu