Di Hati

23 09 2005

wahahah.. setelah sekian lama tak mock, td mock gak untuk kali ke-n (n ialah integer positif)… tapi tajuk sengal sikit la… sebelum tu ade meeting, tp aku tak tahu mcm mana tertimbul isu yang tak sepatutnye dlm meeting tu.. benci tul aku… membuatkan luka lama ku berdarah kembali… muahahaha

arini Aimi Ghani dah fly pi UK… aku jek yg masih di UM… tak malu, belajar kat SHAH Pekan, SBP cemerlang kat Pahang, tp kesudahan kat Malaysia gak… huhuhu… and ade cikgu bgtau skolah aku menang bahas kat UKM… swonok dengar…

huhuhu.. but the best thing yg berlaku is akak aku slalu online kat Yahoo! Messenger sekarang… swonok woo… berborak sakan… and member-member lama kolej yg duduk kat luar sekarang pun datang melawat-lawat tadi… gumbira tahap Tapirus indicus ….huhuhuhu

cumer aku bertanye sesape di luar sana…. ade tak sesapa yg sudi berborak dgn aku coz aku sgt perlukan rakan berborak yang ramai… don’t really know why… tp perlu sangat…

ha… tadi aku tgk the latest trailer utk movie Harry Potter and The Goblet of Fire… waa… bile nak kuar… lambatnye lg cerita tuh…

hehehe… kite tulis lagi lagu kat sini… lagu nih pun sangat best… sesape nak, mintak le mp3 die kat aku yek… ramai org yg pernah dgr lagu nih kata lagu nih best…

Di Hati (DeHearty)

Di hati bersama mengembara… Tiba masanya tika saatnya kuterasa.. Meredah lautan kasih sinar iman yang subur… Redup menyinar hati sanubariku…

Kutabahkan hatiku dibuang berkelana.. Gerimis hati terpaku sukma… Semoga hidayahNya kan terus menyinar… Penuhi alam kegelapan…

Berikan kekuataan… Dalam mencari sinar… Di dada ini kuhadapi luka dan sendu sepi… Bersama teman-teman… Harungi perjuangan… Biarpun kekurangan yang ada… Takkan ku gundah…

Kita akan bersama… Menempuh segalanya… Bersatu hati mendamaikan jiwa yang keluh resah…

Janji pateri bersama… Ikatan teguh setia… Bersama menuju gerbang impian… Kita harapkan…

huhuhu… anyway, ade sesape kat luar sana yang sudi sponsor aku beli kaset baru dehearty?


Tindakan

Information




%d bloggers like this: