Seminggu Ramadhan

11 10 2005

Sudah hampir seminggu dah berpose… swonok gak… berbuka di sana-sini… ari 1st dalam kreta, 2nd di bilik amir, 3rd dalam bas KKKL, 4rd kat umah, 5th dalam bas Xpress, 6th bilik amir… bile la aku ade chance berbuka dalam LRT ataupun lori telur nih… hhhhuhu

Arini internet pulih balik kat KKTAZ… ihsan dr Amir Ramzani… trimas bebyk… kalau tak, rase vosan tahap karma plak bile takde internet dalam bilik…

hidup bergerak mcm biasa… study, assignment, tutorial, seminar, ujian, kuliah… even ade latihan debat diraja…

waa… aku nak jumpe dgn kengkawan aku dulu… mane korang ha…!!! SNizam, Syidi, E-Pin, Hamka (sengal)…hehehe… then bebudak time kat matrik… budak nasyid, budak surau (abg suria rocks…), budak aras, budak blok… sumer nyer ntah mana-mana ntah… tak jumpe dah lg spesies camni kat UM… sekarang susah (even mustahil) nak jumpe k’kwn mcm kekanak nih…huhuhu… smoga Allah merahmati kalian… tup-tup dgr, dah kahwin dah… hehehe


Tindakan

Information

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: