Eid Mubarak

8 11 2005

muhuhu… arini dah masuk minggu exam utk sem 1 2005/2006… kejap jek masa berlalu ek… pejam celik, dah sampai waktunye… pade sumer yg nak exam, slamat le meng’exam’kan diri sendiri.. wahaha.. yg dah exam tuh (bebudak UKM antaranye) pi la beraya puas-puas sampai lebam…

raya tahun nih leh tahan gak best nyer… byk gak sedara mara, sepupu-sepapat aku jumpe… 20/11 ni pun ade family gathering lg… muhuhu… Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin

balik arituh antara perjalanan balik paling best dlm sejarah idup sbg seorg plajar UM… wahahah… naik tren, then singgah gemas, best gile shopping nasi lemak makcik tepi landasan, sambil makan di bawah sinaran lampu berembunkan wap air pada suhu bawah 25 darjah celcius pada tekanan 1 atm…  pastu sambung makan lagi dlm koc… wahaha… bersahur kul 0230 dengan sangat kenyang hanye dengan RM 3 ringgit…

muuhu… seminggu dua ni jadik org nomad le aku… berulang-alik antara KL dan JB… wahahaha… demi family dan debat, aku sanggup berkorban….


Tindakan

Information

One response

8 11 2005
Maisarah

peh…bestnye mamat ni beraye ek..nanti ade mase dtg la umah..dalam onda way to kl from jb singgah la melaka ye..
selamat menyambut syawal dan exam yg akan dtg..
semoga beroleh kejayaan…
jgn lupe naik moto sy ek..sy dah tukar2 mcm2 kat ‘moto’ sy..hehehehehe..
k,adios…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: