1st week of 2006

6 01 2006

yop… bertemu lagi dlm blog yang ‘cantik’ nih… org lain nyer blog kaler-kaler, aku nyer plain jek… muhuhu.. lantak le, yang penting leh taip, and dibaca…
dah seminggu dah tahun baru berlalu… banyak gak azam-azam baru yg aku dengar… ade yg nak dpt pointer best la, nak carik awek baru la… mcm2 le… tp untuk aku, aku nak jadik seorg yg best… ade la seseorg yg hantar testimonial kat aku, supaya jadilah manusia yg berharga, so aku nak jadik manusia yang berharga…
dinner aritu di hotel mandarin oriental, KLCC…. sgt swonok jadik emcee walaupun agak pnat la gak… well, thanks to Lin Johan coz give me the golden opportunity to become your emcee… although ade lg org yg lebih best… muhuhu… tapi, kena pakai baju kompang kolej?… waaa… sedih sungguh… and projek MGS ke-9 arituh gak telah mengenalkan aku pada beberapa org yg tak pernah aku kenal… rapatkan silaturrahim sempena tahun… and melihat AJK bekerja, aku quite impressed la, walau ade cacat cela, namun sumer nyer b’jalan lancar… thanks to all AJK yg bantu aku jadik emcee arituh, especially AJK teknikal la (hope and adha) dan lelain yg tak jemu-jemu kasik information baru kat aku time majlis berjalan agar lebih sempurna… and to Aishah, thanks for becoming my partner for that night (sebab ko le aku kena pakai baju kompang)… and all student KKTAZ, trimas kerana jadik guest yg baik, at least tak le mcm tahun lepas (tahun lepas time aku nyanyi utk band, bebudak sumer dan menyerbu kuar dewan nak amik gambar… huhuhu)… and pas abis majlis, tengok bunga api kat KLCC… tapi sekejap jek, kurang lebih 5 minit…
and setelah melangkah ke tahun baru ini, aku pun kembali la nak join debat balik… entah masih ade tempat utk aku ataupun tidak dalam kelab orator UM tuh, aku pun tak tau la… sebab, siapa la aku nih, dah le fail nak jd debater, fail nak jd researcher, infact nak pegi ke mana-mana kejohanan pun fail… takde tiket la, takde disiplin la, takde keadaan kesihatan yg best la, takde keizinan mak ayah la… mcm2 hal tul la…  at least, aku bahagia dgn k’kwn di kolej, k’kwn matrik di seluruh m’sia and ex-schoolmates…
and this semester, i take 18 credit hours up to this moment, tapi tak sure lg kot… ade amali hari khamis, malas tul la nak wat eksperimen… bukan ke saintis zaman atuk nenek kite dah buat eksperimen tuh, wat ape kite dok ulang n ulang je ek?… tak paham tul aku… and ade gak kelas Sc Kognitif dgn Dr Selvaranee, lecturer kesygn baluke.. eh, silap plak, baluke pelajar kesygn die… muhuhuh… and pentaksiran plak dgn En Jamaludin Tubah (yang best tahap dewa)… and kelas Psikologi dgn Dr Mariani, yg leh tahan gak lawak2 psiko die tuh… ok la gak semester nih…
okies… utk kali ni, tu jek la nak taip.. banyak lagi nak taip, tp simpan je la dalam hati…


Tindakan

Information

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: