weekend study week

10 04 2006

huhuhu… bertemu lagi dalam blogku di sini… anyway, last 2 weekend (1 April 2006) telah diadakan AGM Kelab Orator dan Puisi Universiti Malaya… tahniah utk MT-MT baru… jalankan tugas sebaik mungkin mengikut acuan yang korang dambakan… especially untuk Otel, moga-moga ko bawak sinar pada kelab yang aku rasakan sudah pudar walau dari luar tampak bercahaya, namun di dalamnya kita tercari-cari penyuluh…. (apa aku ngarut nih)…

Last weekend plak (7 April – 10 April 2006) aku balik ke rumah setelah sekian lama tak menjenguk bandaraya JB yang indah itu… well, sronok gak balik umah…

8 April 2006 – dengan ayah and emak aku pi teman adik aku pi pertandingan mewarna kat Danga Bay… sementara menunggu adik aku mewarna, aku menge’pow’ bapak aku sehelai Iced Hazelnut Capuccino yang sedap… hahaha… (kaklong jgn jeles ek)… petangnya plak bapak aku blanja makan pizza… rekod baru tercipta, iaitu dah 3 weekend berturut-turut aku dibelanjai dengan pizza… trimas utk sumer yang belanja aku, moga-moga dilimpahi lebih banyak rezeki dari tuhan… then malam tu aku pi Kelapa Sawit, Kulai… entah ceruk kampung mana entah, utk tengok tarian kuda kepang… kire nih macam aktiviti kampung nih la, saje datang tgk… and for the first time in my life, aku tgk tarian kuda kepang yang sampai mabuk-mabuk… gile arr… stamina penari-penari die luarbiasa sungguh… aku rasa 2 jam tanpa henti kot…. naik sheikh sana-sini, menakutkan ade gak.. tapi overall, sronok la gak… and tarian kuda kepang yg aku tgk lebih swonok dr dalam PHSM 2 tuh…

9 April 2006 – tetiba mcam nak kuar plak la kan, maka aku mengajak tokey JAS 400 utk keluar… tapi kali nih die tak bawak la JAS die, tapi bawak Vios JJF la plak… hahaha… kitorg pi le AEON tebrau city… katenye macam besar sangat… mmg besar pun.. terasa mcm kat shopping complex kat KL plak… n nak dijadikan cerita, leh plak VIOS tu tayarnya pancit… apa lagi, jadi pit crew la kitorg… bak kata nuar, kite kan Semarak Kasih racing team (lengkali jgn le kuar jejln pakai t-shirt tuh ek)…. and aku rasa, aku bukan ahli semarak kasih… uhuk uhuk.. malam tu plak, dengan family pi jejalan kat Danga Bay… saje jek.. buhsan gak asyik duduk umah jek…

10 April 2006 – aku pulang semula ke UM… malas siot!!!!

Anyway, good luck utk semua utk final exam ek…!!!!


Tindakan

Information

One response

11 04 2006
SpeckyKudou

kuang3~~!rajin laa plak aku membace blog orang..uhuhuhu~~!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: