Sepurnama Sem 2 06/07

26 01 2007

Sebulan pertama semester 2 sessi 2006/07 telah berlangsung… warna-warninya telah terlakar atas kanvas hidupku yang memang telah sedia berwarna-warni dengan pelbagai corak.

first of all, nak citer pasal FeSeni Universiti Malaya… tahun ni merupakan penampilan keempat dalam feseni dan kedua untuk kategori Nyanyian Irama Malaysia…. well, dapat disimpulkan di sini yang memang menyanyi di pentas DTC merupakan satu pengalaman yang menarik… and satu lagi yang tidak dapat dilupakan ialah peristiwa terlupa lirik… disaster tahap dewa la masa tu… apalagi, kemahiran berdebat digunakan, namun dalam situasi ini menjadi kemahiran menggoreng lirik… ala, Jaclyn Victor pun terlupa lirik time final Malaysia Idol, tapi leh aje dapat juara… huhuhu… so, nak ucapkan terima kasih kat Syuk coz beri panduan dan peluang untuk menyanyi malam tu…

selesai pasal nyanyian… kita buka cerita pasal karnival CCTAZ plak… well, boleh la dikatakan berjalan dengan lancar walau terdapat kecacatan di sana-sini… trimas la wan nazirul sebab sabar jek dengan kerenah aku… yang pemalas lagi membencotkan ini… sori la ek… buat Wan Fairus Zahiah, kata-kata saya mungkin terlampau… tapi tak terlampau jika kata-kata saya itu memang benar pada masa dan keadaan tersebut kerana memang sikap dan perangai anda pada masa itu amat menjengkelkan… overall, karnival di tahap okay…

padal debat plak… well, arituh ade sedikit konflik… sama ada nak pegi Kuantan (dengan family) and pegi Debat PIN… well, memang asalnya nak ikut family ke kuantan… tapi, setelah dipertimbangkan, berubah plak niat dan kehendak… lantas memilih untuk pergi menyertai debat… and nak dijadikan cerita, my sister tak jadi plak pegi kuantan… so, memang langkah kanan la…  lepas debat PIN, debat ASTAR plak… nak tebus semula kekecewaan ASTAR tahun lepas… pasti nak lebih baik dan lebih jauh lagi daripada sekadar quarter final…

tentang hidup?… hmm… dapat disimpulkan yang semakin bahagia dan semakin tidak bahagia… jadi mcm statik jek walaupun banyak perkara berlaku… tapi, tak mengapalah.. Tuhan itu maha Adil… biar nampak kekurangan dan kekosongan di hati ini, asalkan jangan hilang perasaan syukur dan menghargai dengan apa yang aku ada… wahai Ali Asyraf, sungguhpun sedih, gembirakanlah hati la yek… huhuhu…

well, banyak benda nak buat lepas nih… doakanlah yek…


Tindakan

Information

One response

29 01 2007
ami mizuno

papepun tahniah ye dpt tempt ke2 festival seni 2.tuah lupe lirik.hehehe.gud luck tuk dbt pin.kekalkan kejuaraan um taun lepas.musuh2 um 2gu peluang tuk balas dendam…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: