Paparan lebih menarik

12 02 2008

Ini bukan isu pilihanraya, bukan jua perkembangan kes sharlinie atau nurin.

Paparan lebih menarik yang saya maksudkan ini ialah monitor baru desktop saya. Ya! Saya baru membeli monitor LCD baru jenama Samsung bersaiz 17″. Lebih jelas dan menarik paparannya. Ruang meja pun semakin luas, tak perlu bersusah-payah untuk buat tutor selepas ini, kan sarah?

My workstation

(inilah jadinya kalau tiada idea untuk membuat entri di blog)


Tindakan

Information

4 responses

12 02 2008
Masy2k

ok ok aje! tapi yg terselindung “eview” itu bila plak nak pulang dah bleh sambar altec lansing agaknye takkan nak pakai cap ayam aje sampai bila-bila

Ali : Huk aloh…. sikit-sikit je la… e-view pun leh tahan gak… haha! (sengal)

12 02 2008
Pjoyz

Aku x berminat dengan LCD screen ko tuh… tapi piala kat sebelah monitor tu yang menarik perhatian… hehehehe… bagi la kat aku wat souvenir… huhuhuhu

Ali : Wah wah wah… nak souvenir ke?… aku bagi yg bukan limited edition nyer, leh tak?… nanti aku beli kat Pertama Complex ek… huhu

14 02 2008
mysarah

er…..pesanan pd si pembeli lcd..sila siapkan tutor nukleus anda sebelum masuk ke kelas dan pastikan tiada “peniruan” yg terjadi….nanti….”I GIVE U ZERO”…hahha….

Ali : Copying is serius… huhu…

15 02 2008
Masy2k

Lupa plak nak tanya max resolution brapa refresh brapa kalau ganding ngan gc ati daripada agp cap ayam tu come X

ps gc tu oc lagi

Ali : Bagus idea tuh… tapi LCD ini takkan ke mana-mana…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: