SPM 2007

17 03 2008

(dedikasi buat adikku)

Selepas kisah pilihanraya, keputusan SPM pun keluar.

Tahniah pada yang berjaya.

Asyiqin

Antaranya termasuklah adik saya, adik perempuan saya, Nurul Asyiqin Mohamed. Beliau antara ribuan calon SPM yang memperoleh keputusan SPM tempoh hari.

Saya berbangga dengan keputusan beliau, 4 1A (BM, BI, PI, Mat), 2 2A (Fiz, EST), 3 3B (Sej, Mat Tamb., Kimia) dan 1 4B (Bio).

Sasaran beliau, ingin sangat menjejakkan kaki ke Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM). Baguslah jika begitu!

p/s = blog ini sudah berhabuk, maaf kerana dua tiga hari lepas saya bz entertain family yang bercuti di KL. Seronok!


Tindakan

Information

12 responses

17 03 2008
arbaktun

tahniah..kerana menyambung kesinambungan yang telah sedia ader…

17 03 2008
walywaly

wah…UPNM…..
ha ..lpas ni leh kenen2 la kat Tuan Walid….
super senior kat sana..hehehhehe

Ali : haha… kalau masuk la… erm if kalau jadik, leh la adik aku masuk debat, ek… leh?

18 03 2008
Pjoyz xXx

Eh… walid da menggatal… hahahha… awek kat upsi tu jgn lupa… nak makan nasi minyak jemput aku weh… hahahahah

Ali : Haha!… sengal… korg ingat blog aku ni chatroom ek?

18 03 2008
Masy2k

kurang bakat, banyak usaha : berjaya ( AM )

banyak bakat, sikit usaha : berjaya cemerlang. bayangkan jika banyak bakat banyak, usaha, macam mana jayanya ek ( AA )

ada bakat, sikit usaha, : berjaya dengan baik ( NA )

bakat sikit usaha pun sikit camne ek nak buat?

Ali : Apasal yang AA tu panjang sangat?! Bakat sikit usaha pun sikit camne nak buat? buat dono je la… haha!

18 03 2008
mysarah

ehm…tahniah eqin…..semoga berjaya utk selamanya….

18 03 2008
kudozu

p/s = blog ini sudah berhabuk, maaf kerana dua tiga hari lepas saya bz entertain family yang bercuti di KL. Seronok!

patut laaa….

19 03 2008
arbaktun

kuang kuang kuang utk yang bakat sikit usaha pun sikit ….the times will come…huhuhuhu…

19 03 2008
walywaly

boleh2..meh nk rekrut dia jd debaters UPNM
kna lari 1 round kem bawah 10 minit..
berenang 50 meter bawah 1 minit…
lagi….
hehehehe

gurau jer…kalo nk dia jd hebat jgak,abg Ali maila jd cikgu debate kt sini😛

Ali : Aku tak reti mengajar debat acuan tentera di UPNM tuh… haha!

20 03 2008
pn_nor

kadar letak kereta kat KLCC brapa ek

Ali : JHS1547 + JKB6291 = RM54.00. So, puratanya RM28/kereta… haha!

22 03 2008
eqIn

ngee.. blog nie da bkarat, br nk comment..
xsmpt2 nk online..
hehe..
time ksh byk2 coz support me..
mmg nk sangat msuk UPNM..
wish me gd luck!
tp klu iqin dpt msuk upnm, kne pk 100 kali la klu nk jd debator..
coz i’m not as good as my bro in debate..
hehe..
thnx so much bro!

Ali : Haha… watak utama baru hendak memberikan commentnya…

24 03 2008
arbaktun

uiks..
kena pandai berenang gak ke nak join UPMN tuh..

Ali : Entah le… ade sesapa budak UPNM leh jawab?

24 03 2008
eqIn

kalau msuk TLDM kot bru kne terer berenang..
ne taw trjun laut nanti.. hehe..

Ali : Leh tak budak UPNM jawab, bukannya budak yang nak masuk UPNM menjawab… haha!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: