DEB Satu Tamparan?

20 03 2008

Tajuk entri ini tidak ubah seperti saya ingin menganalisa lagi isu-isu pasca-pilihanraya. Haha!

Apa yang ingin saya ceritakan ialah tentang perlawanan persahabatan Debat antara UM dan Sekolah Menengah Agama Persekutuan Kajang (SMAPK) semalam.

SMAPK UM

Tajuk berat; DEB : Satu Tamparan Politik Untuk Semua. Mencabar juga diskusi semalam. Apa-apapun, saya secara peribadi amat mengkagumi bakat dan kebolehan yang dipunyai oleh pembahas-pembahas dari SMAPK.

Buat rakan-rakan debat UM, lama sudah kita tinggalkan debat, semakin berkarat ya! Buat Azri, anda layak menggantikan Aznil sekiranya beliau ingin bersara daripada rancangan Tom Tom Bak. Haha! Buat adik-adik daripada SMAPK, terima kasih kerana mengundang kami. Semoga anda memperoleh kejayaan yang dihajati pada tahun ini, InsyaAllah.

Ada satu perkara yang ingin saya kongsi. Apa beza bahas dengan debat? Beza yang nyata ialah, di peringkat sekolah menengah digelar bahas, di peringkat universiti dipanggil debat. Haha!

p/s = kepada Mus, Afiq, Hisyam, Otel dan Ali, ade sesiapa yang rasa malu atas perlawanan tu?


Tindakan

Informasi

2 responses

21 03 2008
Masy2k

Menariknya entri ini kerana dari tajuk membuat orang teruja membacanya apatah lagi dalam situasi sekarang TETAPI setelah membacanya hmmm hampeh! lain pulak yang “diceriterakan”

bahas dan debat adalah sama kerana siapa menang dapat hadiah BOLEH GITU

Ali : berjaya juga tajuk itu!

21 03 2008
Pjoyz

Ini lah contoh tajuk tak serupa entri… hahahahaha… sengal ali… huhuhuh… teringat sekolah lama yang sudah bertahun lamanya aku tinggalkan…

Ali : Meh la dtg sama… huhu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s
%d bloggers like this: