MGS ke-XI

4 04 2008

hitam-merah-putih

 Hari ini 4 April 2008.

Kolej Kediaman ke-10 UM akan mengadakan annual dinner pada malam ini. Sekali lagi, tarikh di bulan April menjadi pilihan. Untuk rekod, MGS ke-IIX diadakan pada 31 Januari 2005 di JW Marriott, MGS ke-IX (31 Disember 2005, Mandarin Oriental) dan MGS ke-X pada 7 April 2007 (Genting Internation Convention Centre)

Tema malam ini? Haha! Warna hitam-merah-putih menjadi pilihan penganjur. Lebih mudah rasanya menjadi baju yang bersesuaian. Ingat satu masa dahulu, penganjur tetapkan tema Alam Sekitar. Mana nak dicari baju yang sesuai?!

Tempat? Hotel Istana. Saya tidak pernah sampai ke hotel berkenaan. Apa yang tahu, letaknya di Jalan Sultan Ismail.

Maka, tunggu dan lihat sahaja malam ini. Kepada yang akan hadir, enjoy ya!

p/s = burung di atas tidak ada kena-mengena sangat dengan dinner, tapi warna die kena dgn tema dinner

(buat pertama kalinya tahun ini, tiada sesi clamping besar-besaran dibuat. Tahniah! Kolej ber-kebajikan katanya…)


Tindakan

Information

11 responses

4 04 2008
Insan Kerdil

jangan lupa upload gambar nnt,boleh kita saksikan gaya yang dikenakan oleh ko…

Ali : Haha! Aku tak pandai bergaya mcm ko…

4 04 2008
bogattjeff

hahaha…padan la keter budak2 1st year and 2nd year bersepah2 sana sini,xde kene clamp rupenyer…patut repot pak gad UM je,cakap kat 10th ni byk keter budak2 yg xde stiker UM…ohohohoho…keji sgt,kan? =p

4 04 2008
Masy2k

sebesar-besar entri tolong huraikan yang dalam kurungan itu Apa tu clamping? Apa itu Kebajikan? X Balik Xde Aspire MARK MY WORDS!!!!!

4 04 2008
my sarah

ehm..x sabar nk g diner..lps tu nk pulun stad..test selasa…viva pun selasa…huwaaa…byk nye keje…..tp NK G DINNERRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 04 2008
nisda_syarfini

tertanya2 gax ape gerangan burung itu disitu.. tema rupanya.. hahahha..

4 04 2008
arbaktun

ala tie tu tau mesti beli kat tuuuuuttttt……

4 04 2008
kamaruddin90

waaaaa….. abg ngan sapa malam ni?
::eddy::

4 04 2008
Pjoyz

Yeah… nak tengok sejauh mana vogue nya ali bila melaram… hahahahahaha

4 04 2008
ryan

diner ni ada dapat best costume ka? makan lah makanan yang jarang kita dapat di luar sana. semestinya dinner kat hotel mewah menghidangkan “different food” as requested. So enjoy the food ya.

5 04 2008
Hamakakun

kepala burung tu sama macam purut ko..
bulat..haha..

7 04 2008
نورنانا

owh…aku igt MGS tu, Methodist Girls’ School…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: