Kali pertama ke UPNM

11 04 2008

Alhamdulillah, adik saya memperoleh tawaran untuk ‘temuduga’ pengambilan ke Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM).

Selepas solat Jumaat, saya dan keluarga menghantar beliau ke UPNM di Kem Sg Besi. Sungguh teruja kerana inilah kali pertama saya menjejakkan kaki ke UPNM. Selama ini hanya mendengar nama sahaja.

Besar harapan saya, biarlah beliau layak ke UPNM. Dah niat dan cita-citanya ke sana, dengan reputasi cemerlang beliau di sekolah menengah dahulu, saya begitu yakin dengan beliau. No yang diperoleh ialah 414 (sudah tempah nombor ke? haha!)

Syabas Iqin, perjalanan seribu batu bermula dengan langkah yang pertama…


Tindakan

Information

10 responses

12 04 2008
Pjoyz xXx

Suruh dia berjaga-jaga dengan senior Walid… hahahaha

13 04 2008
redapples

aku tak penah pi UPNM.. best tak??? tahniah utk adik hang

13 04 2008
mai umt

hehe ali versi muslimah
muka ko sama la dengan adik perempuan tu..
hehe

14 04 2008
adilasrie

congrates 2 da girl. tempatnye besar dan aman damaikn, maklumlah restricted area huhu so, jz make sure ur adik berjaga2 la ye dgn karenah org2 kalau terpilih nnt. wah, merasa la adek ko dipanggil puan kalau dpt junior nnt hihi

14 04 2008
Insan Kerdil

setuju ngan mai…
rupenya cm ali…
wakakka

Nanti ali balas…
SENGALLLLLL

15 04 2008
nisdasyarfini

tahniah untuk beliau.. adik saya interview di UiTM Penang utk Perancangan Bandar dan Wilayah.

15 04 2008
Masy2k

Napalah pulak dibincangkan tang rupa. Nama pun adik beradik. Lagi pun kecantikan dan ketampanan mereka dari ibunya. Kecerdasan dan kepintaran mereka dari ayahnya. Cuma beza panggilan saja

Pada Ali Ada Saudara
Pada Eqin Ada Encik

7 06 2008
walid

yes2….jaga2 dgn tuan Walid…ehehehe

26 10 2008
syafiq

tahniah

Ali : Trimas…

7 03 2009
mira muslim

yg tu adik awk ek????hahaha….prasan la die tyme kt upnm tu…die dpt x masuk upnm????

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: