Blog terbiar, Praktikal bermula

10 05 2008

Sudah lama saya tidak mencoret apa-apa di blog ini. Berhabuk jadinya. Hits pun semakin menurun.

Ada masa ni untuk menaip, kita berjumpa di ruang maya ini.

Ya! Saya sudah memulakan praktikal latihan mengajar di sekolah. Nasib saya baik, saya mendapat tempat praktikal yang memudahkan kerja saya; Sekolah Menengah Agama Persekutuan Kajang. Sekolah yang mempunyai prestijnya yang tersendiri dalam dunia pendidikan kita.

Seminggu selesai praktikal, sudah banyak juga yang saya belajar. Pengalaman turut ditimba dalam penganjuran Hari Anugerah Kecemerlangan Kurikulum SMAPK yang dianjurkan pada 9 Mei tempohari.

Ada masa, saya kemaskini blog ini ya!


Tindakan

Information

11 responses

10 05 2008
Pjoyz

Wah… ko jadi cikgu kat x-skool aku… pasni dok melatih debat la ko ek… hehehehe

11 05 2008
hilman

teruskan perjuangan mengemaskinikan blog! lepas ni bukan sahaja kenal ali, tapi kenal dengan anak2 murid dia juga, boleh? =)

12 05 2008
redapples

apa khabar cikgu ali?? best tak mengajar??

13 05 2008
shila

ehm…long time no c la..long time no sms lor….so how r u there?? bkn smap ade intenet keh???…ehm..seksyen 5 bakal ade wireles..heheh

16 05 2008
Masy2k

Tahap Penyenggaraan Yang Telah Menurun
Semoga Berjaya Didalam Apa Jua Bidang Yang Diceburi. Ikan Siakap masak 5* Bagaimana?

18 05 2008
nabilah

gud luck, nnt blh kongsi ya pengalaman di sana dengan nabila=)

20 05 2008
lydiarayyan

ngee…terbiar..sure lenguh nak menebas nanti..

20 05 2008
mysarah

cikgu…..xfaham fizik ni….leh ajarkan x?/?huhu

26 05 2008
Farhanah Fu'ad

salam ali..
first time nak hantar komen ni.
lama x update coretan..busy ke??

27 05 2008
Masy2k

Kalau camni bukan ali yang lenguh menebas tapi sini yang tebas ali 4315 buat pekasam gaknye

30 05 2008
penamaya

kelihatan gembira di SMAPK ye.
guru atas vs guru bawah. Politik kena pandai ye….

http://penamaya.wordpress.com

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: