Transformers II : Revenge of the Fallen

19 07 2008

Pergi ke mana-mana blog, meriahnya bercerita tentang isu hangat masa kini.

Blog saya? Saya ingin alihkan perhatian pembaca pada perkara menarik yang baru saya jumpa pagi ini. Lambat juga sebenarnya.

Micheal Bay, pengarah filem yang saya kagumi akan kembali mengarahkan filem Transformers, kali ini sequelnya yang bertajuk Revenge of The Fallen.

Setelah bersiar-siar di internet tentang filem ini, banyak juga spekulasi tentang watak dan jalan cerita filem ke-9 arahan Micheal Bay ini. Ada pihak yang meramalkan kemunculan semula Megatron yang dihidupkan semula oleh Scorponox, ataupun kembalinya Starscream ke bumi dengan bala tentera Decepticons dari Cybertron.

Apa-apapun, filem ini akan ditayangkan pada Jun 2009, jadi kepada semua peminat Transformers, bersabar la ya! Tinggalkan komen anda di entri ini.

Oh. ya! Saya berkesempatan menonton Wanted tempoh hari. Tidak rugi saya pergi sejauh Jusco Cheras Selatan di Balakong…


Tindakan

Information

3 responses

23 07 2008
masy2k

JUN 2009! tapi kat sini dah bayar RM 109.00 JUN 2008 camne ek? To be exact 6th June 2008. Tak taulah asyraf yang mana?

Ali : Asyraf di sini dah curik satu!

24 07 2008
callister

mcm ku kenal je..
mcm ada nmpk kat clas geology..

30 07 2008
CivilianEqin

nampak menarik..
mesti gempak movie ni..
kene cube g tengok first day ni..
tp mcm susah je coz duduk dlm sangkar ni.. haha..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: