Bujang Pekan berbuka puasa

14 09 2008

Semalam, antara hari-hari menarik saya untuk bulan ramadhan kali ini.

Setelah lebih sebulan penganjur bermesyuarat dan membuat perancangan, akhirnya majlis berbuka puasa Bujang Pekan, warga SHAH 9802 akhirnya terlaksana sudah. Secara jujurnya, saya amat berbangga dengan adanya reunion seperti ini, yang rasanya jauh lebih berjaya daripada penganjuran reunion oleh SHAH Old Student Association (SOSA).

Mengapa saya kata begitu, kerana sasaran utama perhimpunan ini berjaya, menemukan yang terpisah, merapatkan ukhwah. Walaupun pada hemat saya, makanan Restoran Nelayan tidaklah seberapa, namun suasana beramai-ramai itu yang tidak ternilai harganya.

Bermula sejak petang lagi, berkumpul beramai-ramai di perkarangan restoran. Terima kasih Ahmad Shauqi kerana mengizinkan saya menumpang teduh dalam Honca Civicnya (jangan tuding jari kat aku je ek! haha!). Asalnya, petang itu ingin adakan sesi bergambar, tetapi sudah lama tidak bersua, haruslah berborak sepanjang masa sebelum berbuka.

Selesai berbuka, selesai solat maghrib, hendak menonton Man U – Liverpool katanya. Sekali lagi, agenda beramah mesra membuatkan kami semua leka. Ramai juga yang sudah berkerjaya, tidak kurang juga yang masih mengisi ilmu di dada, seperti saya. Yang mengharukan, ada yang sanggup datang dari jauh; sejauh Perlis demi majlis yang tidak seberapa ini.

Nanti saya upload gambar lagi. Sebenarnya, saya sedang menunggu gambar-gambar dari sahabat yang lain, kamera saya kurang berkualiti.

Apa-apapun, terima kasih untuk semua: Adi Budiman, Ahmad Zamani, Amir, Azfar Arif, Azahar Ahmad, Azman Suah, Azmi Md Noor, Fadli Ahmad, Farisul (thanks a lot!), Hafiz Latib, Hidayat Idris, Khirol Izam, Nafis Mohaizi, Faiz Maarof, Shahir CJ, Ahmad Shauqi (syukran jazilan!), Syazwan Rerah, Iqbal Fauzi, Hafiz Omar, Zainul Asyraf, Fariz Tajuddin, Indera Fikri, Naazli Masri, Syed Naim, Azly Norzan, Aina Aziz, Azhani Manan, Baizura Razali, Intan Azleena, Fatimah Joharry, Rabiatul Raihan, Raja Nur Alya, Suzzana Amir Mohd, Syikin Wahid, Afniza, Zafirah Salim

p/s : nama-nama di atas saya petik dati bujangpekan.blogspot.com. Maaf la kalau ada yang tidak ada dalam senarai…


Tindakan

Informasi

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s
%d bloggers like this: