Hepi Burfday Ibu

26 02 2009

Hari ini 26 Februari 2009.

Hari ini istimewa.

Mengapa?

Kerana hari ini adalah ulangtahun kelahiran bondaku tercinta…

bday-ibuUcapan dari anak-anakmu :

ArbaktunHappy birthday! May Allah bless you always. Love you always!

AliSalam ulangtahun kelahiran ke-47! Haha! Moga panjang umur, murah rezeki, bahagia selalu. Moga tak kelip mata lagi kalau amik gambar pasni. Jom layan “Air Crash Investigation” sama-sama! Kui kui… Love you!

AsyiqinFor you mum, my love for you remain unchanged even the sun rises from the west… Terima kasih atas segala pengorbanan ibu… Salam ulangtahun kelahiran ke-47. Salam peluk cium!

AriffSelamat hari jadi kepada ibu yang tersayang…


Tindakan

Information

4 responses

27 02 2009
Walid

epi bday auntie..

sy sgt tertarik dgn gambar ali asyraf yg cerah dan kurus masa muda tuh..
mase brape tahun tah umur tu..
lagi ensem la plak kalo nk banding skg…
hahhahah

Ali : Masa tu baru lepas SPM la. Gile gay mamat ni nak tertarik-tertarik ni? Haha! Anyway. aku bagi pihak mak aku kata “thanks”…

27 02 2009
masy2k

masa ni yang best kerana pada setiap 26/2 ibu mu kurang tiga tahun usia ku. Teringat entri yang sebut 10 perkara tang lelaki atau apa dulu

27 02 2009
mysarah

HAPPY BIRTHDAY MAKCIK….semoga panjang umur, murah rezeki dan bahagia selalu….^_^
p/s : cantik En ALi edit gmbr2 ni…..nampak kelas sgt…hehe….nk amik tender edit gambar bole x??..huhu….

18 03 2009
walid

eleh kak sarah ni….makcik konon…cakapla hepi bday mak mertuaku..setahun dua lg i kasi u cucu… kahkahkah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: