The End of Haluansiswa, The Beginning of The New Semester

8 07 2006

Ku ambil kesempatan menaip sesuatu untuk blog ku ini.. well, malam td, minggu haluansiswa telahpun melabuhkan tirainya.. maka dengan itu, rasmilah tugas aku sebagai Pembantu Mahasiswa… tahniah untuk diriku sendiri…

Well, the most amazing thing happened last night is 10the college have won the cheer competition between all residential college in the University of Malaya…. time udesh and lisya umumkan benda tuh, mcm tak percaya gak la… of course la Allah yang beri kemenangan ni, tapi apa yang aku nak sampaikan ialah pelajar-pelajar plays important role in this competition and PM adalah org di sebalik tabir… kedua-duanya saling melengkapi bagaikan mata kanan dan mata kiri… Alhamdulillah, di sebalik kesedihanku yang teramat sangat tentang kekalahan SHAH Pekan, ada gak penyeri hidupku untuk dikenang sepanjang hayat.. maka terbukti sekali lagi yang Allah itu Maha Adil… Dia tarik nikmat kita yang lain sebab Dia nak anugerahkan kita nikmat lain… (same goes tu Mawi; Allah anugerahkan die populariti tapi Allah tarik nikmat kasih ayah dan cinta tunangnya)…

Selepas ini, bermulalah semester baru… dua tiga minggu ini aku akan sibuk sekali lagi… Minggu Interaksi ada menunggu… pastu latihan untuk Debat Alam Sekitar 2006 pun akan bermula… akan kupastikan UM memperoleh kemenangan untuk edisi kali ini….

jumpe lagi….


Tindakan

Information

2 responses

9 07 2006
Nabilah

ye..ali mmg sngt tension & sedih bile ktaz kalah debat tu..i can see from his eyes,even when he smile..i think “debat” is really part of u, right??=)huhuhu…cayoookk!!

10 07 2006
-yAn-

bz nyer skg..
per cter?anyway…lamer x dgr cter ko..ade ms msg me at
0192419112
ok..adios amigos..chiao…….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: